Hlavní stránka > Tréninky > Agility přípravka

Agility přípravka Trénink

Snem každého agiliťáka je mít psa, který chce spolupracovat, parkur si užívá společně s psovodem a těší se na každý trénink. To se dá jedině tehdy, pokud svého psíka bezpečně přivoláte a bude mít zájem o spolupráci. Aby toho byl pes schopný, musí toho zvládnout hodně: vnímat svého psovoda i v rušivém prostředí, dokázat se ovládat i v přítomnosti různých lákadel, a především - umět se se svým člověkem výborně bavit. Přivolávačské hry budou doplňovat hry agiliťácké přípravky, a to tak, abychom se na navazujících trénincích agility už mohli věnovat i práci na nějakých těch překážkách (vždy přiměřeně věku, zejména u mladých psů a štěňat).

Tréninky budou probíhat KAŽDÉ ÚTERÝ, 8x VŽDY VE STEJNÝ ČAS.
- přihlašujete se jen jednou zde, ale kurz probíhá každý týden v hale v Koblově


Co s sebou?
Psíka :) , několik druhů hraček (pískací, tahací, doma vyrobené, štěrkací... fantazii se meze nekladou ;) ), několik druhů pamlsků (včetně takových, aby psa zaujaly i v rušném prostředí), zápisník, tužku, lehké výcvikové vodítko a pes by měl mít kšíry, nebo alespoň široký nestahovací obojek.

Na navazujících trénincích agility je nutné, aby psík uměl čekat v autě - běžně s námi spolupracují a trénují i mladí psíci a/nebo reaktivci a je fér nastavit prostředí tak, aby měli šanci myslet především na agility.



Organizace kurzu
V každé lekci si ukážeme další hry, 1-3 podle náročnosti, a případně podle potřeby si potrénujeme hry, se kterými jste se už seznámili. Za domácí úkoly budete dostávat trénování jednoduchých dovedností za využití pomůcek dostupných v každé domácnosti.

Datum

11.01.2022 16:00 - 17:00 (Út)

Sport

Agility

Cena

3 000 Kč za psa

Přihlášeno

4 z 4 (+ 2 náhr.)

Výcvikář

. Lenka Blachová

Místo tréninku

Koira Hala - Koblov - ul. Antošovická 376/90

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Plemeno psa
Alena Holubová 1 Border kolie
Jolana Tichopádová 1 Lagotto Romagnolo
Roman valosek 1 ktizenec
Daniel Poloch 1 Italský vodní pes
Náhradník Počet psů Plemeno psa
ZUZANA Ihnátová (náhradník) 1 Border collie
Veronika Petejová (náhradník) 1 Střední knírač

Přihlašování není aktivní.