Hlavní stránka > Tréninky > "Kdo nečuchá s nami čuchá proti nám I." - Úvod do noseworku

"Kdo nečuchá s nami čuchá proti nám I." - Úvod do noseworku Trénink

Úvodný kurz pro nosework

Pro koho je tento kurz vhodný?

Tento typ práce se psem je velmi vhodný i pro pejsky v rekonvalescenci, pomáhá snižovat úroveň stresu u aktivních a sportujících psů, zaměstnává mozek pejska a rozvíjí jeho schopnost řešit úkoly a soustředit se. Kurz je vhodný i pro zájemce o psí sport — Nosework.

Co nás čeká?

Kurz se skládá z 8 hodinových lekcí, na kterých se bude pejsek učit používat svůj čumák pomocí pamlskových her a rozlišováním specifického pachu pro nosework. Abyste celý kurz s pejskem zvládli v pohodě absolvovat, bude vhodné, pokud si některé cvičení budete procvičovat i samostatně doma mezi lekcemi. 5 až 10 minut denně vám na to bude bohatě stačit.

Pro zájemce bude na tento kurz navazovat pokračovací kurz, kde budeme dále rozvíjet vyhledávání specifického pachu pro nosework.

Co budete potřebovat?

Na první hodinu budete potřebovat: hladký obojek (nestahovací) nebo postroj, vodítko, dostatek chutných odměn, můžete vzít i vlastní vzorek (skořici vcelku).
Na další lekce a domácí trénink budete potřebovat: min 3x 7dcl sklenice jako na med, klikr (kdo používá), další pomůcky upřesním v průběhu kurzu.

 

Lekce kurzu budou vždy od 17 do 18h v tyto úterky: 22.2., 1.3., 15.3., 22.3., 5.4., 12.4., 26.4., 3.5. Na tyto lekce sa už nemusíte hlásit zvlášť, ste tam automaticky :)

Datum

22.02.2022 17:00 - 18:00 (Út)

Sport

Nosework

Cena

3 000 Kč za psa

Přihlášeno

4 z 4 (+ 3 náhr.)

Výcvikář

. Júlia Bukovinská

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Nikola Galmus 1
Veronika Duchatschová 1
Martin Sieber 1
Jolana Mynaříková 1
Náhradník Počet psů
Lenka Buziová (náhradník) 1
Klára Ščupáková (náhradník) 1
Petr Šindler (náhradník) 1

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé