Hlavní stránka > Tréninky > Přivolávačské hry

Přivolávačské hry Trénink

Snem každého majitele psa je moci chodit se svým psem navolno. To se dá jedině tehdy, pokud svého psíka bezpečně přivoláte z každé situace. Aby toho byl pes schopný, musí toho zvládnout hodně: vnímat svého psovoda i v rušivém prostředí, dokázat se ovládat i v přítomnosti různých lákadel, a především - umět se se svým člověkem výborně bavit. Pro tohle všechno jsou přivolávačské hry skvělou volbou. Začátečníci jsou vítáni :)

 

Organizace kurzu

 

Automaticky máte zarezervovaný celý kurz, na další lekce se není třeba hlásit. Potkáme se celkem 8x. Minimální počet účastníků pro otevření kurzu jsou 4 týmy.

 

V každé lekci si ukážeme další hry, 1-3 podle náročnosti, a případně podle potřeby si potrénujeme hry, se kterými jste se už seznámili. K mnoha z nich totiž potřebujete herního partnera (nebo víc partnerů) a tak si spolu v kurzu budeme všichni hrát, postupně s každým psem, tak abyste měli prostor si hru vyzkoušet a pochopit...

 

Co s sebou?

  • Psíka :)
  • několik druhů hraček (pískací, tahací, doma vyrobené, štěrkací... fantazii se meze nekladou)
  • několik druhů pamlsků (včetně takových, aby psa zaujaly i v rušném prostředí)
  • zápisník, tužku
  • lehké výcvikové vodítko a pes by měl mít kšíry, nebo alespoň široký nestahovací obojek
  • podložku do klece
  • Na doma je nezbytná klec nebo plastová kennelka (pro některé hry je klíčová, doporučuji její pořízení nebo alespoň zapůjčení) - pokud možno ne látková boudička. Přímo na kurzu bude k dispozici dostatek klecí pro všechny účastníky.

 

 

Storno poplatek je 100% ceny při zrušení tréninku 72 a méně hodin před začátkem, pokud nebude moct nějaký náhradník. Přihlášení na trénink je závazné a platbu je potřeba provést do 72 hodin od přihlášení nebo se individuálně domluvit s trenérem.

Co jsou "Přivolávačské hry"?

Přivolávačské hry vycházejí z on-line kurzu "The 5minute formula to a brilliant Recall", který Susan Garett pořádá zhruba jednou za dva roky. Kurz je založen na budování vztahu a kontaktu psa se svým psovodem za pomocí různých nápaditých her, přičemž hry jsou založeny právě na pozitivním upevňování a na shapingu, tedy tvarování chování psa. Budete-li hrát tyto hry 2-3x denně po dobu 5 minut, SG slibuje (a já potvrzuji :) ) překvapivé výsledky, které se zúročí nejen ve vztahu Vašeho psa k přivolání, ale zejména k vám. Otevírá se vám tak nová cesta ke spolubytí se svým psem...

Kdo je Susan Garett?
SG je kanadská trenérka psů, zabývající se zejména agility, na svém kontě má přes 50 titulů. V současné době provozuje převážně pouze tzv. webináře, tedy výukové videa přes internet. Je stále aktivní závodnicí v agility, a často ji můžeme vidět na stupních vítězů. Je propagátorkou používání moderních tréninkových metod, jako je pozitivní posilování, v tréninku psů.

Datum

20.10.2022 16:00 - 17:00 (Čt)

Sport

Rodinný pes

Cena

3 000 Kč za psa

Přihlášeno

5 z 5

Výcvikář

. Nikola Ploszková

Místo tréninku

Koira Hala - Koblov - ul. Antošovická 376/90

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Plemeno psa
Lucie Gembická 1 RR
Jiri Chudy 1 King Charles Kavalir
Bohdana Czernikova 1 Bílý švýcarský ovčák
Barbora Rybářová 1 Kooikerhondje
Iva Žurková 1 Australský ovčák

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

  • Rostislav Ivanis
    Dobry den, kdy bude dalsi kurz? Je mozna rezervace? Dekuji

  • Kateřina Stachová
    Dobrý den, ráda bych se přihlásila na trénink přivolávačské hry. Děkuji za odpověď, Stachová.