Hlavní stránka > Tréninky > Online skupina pro reaktivní psíky (začátečníci)

Online skupina pro reaktivní psíky (začátečníci) Kurz

POZOR! Kurz je určen primárně pro ty týmy, které chtějí na problému skutečně pracovat, být aktivní a účastnit se, jen mají Ostravu daleko. Součástí požadavku na účastníka je natáčení videí z tréninku. Každý týden budeme řešit konkrétní sestřih vašich videí, který mi nejpozději den předem (tedy v neděli do 18:00) pošlete na e-mail nikola.ploszkova@gmail.com!
 

Kurz bude mít 8 lekcí, přičemž se budeme setkávat každé pondělí ve stejný čas pomocí aplikace Zoom. 

Upozorňuji, že kurz je kombinace úkolů na doma a rozboru vaší práce (takže budete mít mou zpětnou vazbu na konkrétně váš tým), práce je tak velmi intenzivní. Doporučuji nekombinovat časově s jinými online kurzy, budete potřebovat věnovat poměrně dost vaší pozornosti zadaným úkolům zde.

- jak na relaxační tréninková cvičení
- jak přepínat mezi vzruchem a soustředěním
- jak naučit psa věnovat vám pozornost i při rušivých vlivech
- jak na copingové strategie vašeho psa
- krizový management (aneb jak to přežít, když trénink není možný)
- jak přepínat mezi tréninkem a sociální komunikací
 

Podíváme se, jak se dá zvládnout stresová situace s klidem, a co vše můžete udělat pro to, abyste získali větší důvěru vašeho psa ve váš společný tým.

Získáte do zásoby tréninkové hry, které vám usnadní běžný život s vaším psem. Ovšem pro každého z vás může mít prioritu jiná hra, uvidíme, kam vás vaše cesta zavede. Prosím, před zahájením si pořiďte klikr, některé z her jej budou využívat (a bývá mnohem účinnější, než slovní marker.)

V kurzu pracujeme pomocí moderních metodik bez násilí a fyzických korekcí. Pracujeme s protipodmíněním, systematickou desentivizací a přístupy pracující s kombinací pozitivního i negativního posilování. Mou největší učitelkou a insprací je Lenka Blachová. Dále Alexa Capra, Ken Ramirez, Leslie McDevitt, Linda Tellington-Jones, Emma Parsons, Grisha Stewart a nemůžu opomenout Františka Šustu. 

Podmínky zakoupení kurzu:
Zakoupením kurzu souhlasíte s tím, že platba za kurz je nevratná a nepřenositelná na jiného účastníka. Účast v kurzu je možno zrušit max. 72h před jeho zahájením (platba bude vrácena v plné výši, po tomto termínu si buď účastník zajistí náhradníka sám nebo mu platba propadá za účelem úhrady nákladů tvorby materiálu pro kurz).

Datum

08.04.2024 19:00 - 20:30 (Po)

Sport

Online

Cena

4 200 Kč za psovoda

Přihlášeno

5 z 5 (+ 2 náhr.)

Výcvikář

. Nikola Ploszková

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Plemeno psa Zaplaceno
Radka Franková 1 Sheltie Ano
Jana Krazel Adamikova 1 voříšek, stredné plemeno Ano
Veronika Haščáková 1 Wheaton Teriér Ano
Veronika Miklíková 1 kříženec NO (14kg) Ano
Jana Bystřická 1 Hovawart Ano
Náhradník Počet psů Plemeno psa Zaplaceno
Silvie Ročovská (náhradník) 1 Kříženec Ne
Silvie Ročovská (náhradník) 1 Kříženec Ne

Přihláška

Trénink již proběhl.